Игор- един силен човек

0

Игор- един силен човекИскам да ви разкажа за Игор Сеймянович. С него се запознах преди няколко години в залата за салса- идваше заедно със съпругата си Деси. Те бяха една от най-симпатичните двойки в залата– изключително позитивни, винаги усмихнати и с много голямо желание да танцуват, както и да впечатляват с интересни костюми по време на тематични партита.

Изненадах се страшно много, когато пред 2010 разбрах, че Игор има мозъчен тумор. Диагнозата, макар и наистина да звучи плашещо, не сломи Игор. Той претърпя две успешни операции, понесе мъжки курса химиотерапия и лъчетерапия и благодарение на парите, събрани от неговите приятели и дарители, борбата завърши успешно.

Сега обаче ракът отново заплашва Игор. При последния контролен преглед са открити две малки нови образувания, които могат да бъдат успешно премахнати. Игор започна спешна химиотерапия, която ще бъде последвана от операция с технологията Кибернож, за да бъдат премахнати туморите напълно.

За това обаче е необходима подкрепата на всички нас- кампанията за набиране на средства, за да помогнем на Игор, започна преди няколко седмици. За сега, благодарение на отзовалите се, химиотерапията върви по график и шансовете за пълно излекуване са големи. Необходими са обаче още средства, за да завърши лечението му с пълен успех.

Това не е поредната кампания, за която се тръби по всички медии- държа да знаете, че Игор и Деси не стоят пасивни да чакат помощ на готово- те лично призовават всички, до които са достигнали- с усмивките си, с вярата си в пълното излекуване, с позитивизма. Най-важното е, че Игор и Деси продължават да търсят начини- не се предават и това е най-голямата причина, поради която наистина заслужават да им помогнем.

Кампанията набира сили- в социалната мрежа, като група- http://www.facebook.com/groups/351820468177135/ , със собствен сайт- www.helpigor.info , с материали в големи медии, включително “24 часа”. Надявам се и вие, читателите на Млада София, да имате заслуга за излекуването на Игор. В групата може да се свържете лично с Игор и Деси, а ето и сметките, по които можете да превеждате дарения :

BG59 PRCB 9230 1031 9469 27 (сметка в лева)

BG47 PRCB 9230 1431 9469 16 (сметка в евро)
Прокредит Банк България

BIC/SWIFT: PRCBBGSF
 Титуляр: Игор Сеймянович

Моля, гласувайте!
Сподели

Добави коментар