Форум “Стажове 2012” започна в ТУ

0

Форум "Стажове 2012" започна в ТУ

За първа година Техническият университет в София и Кариерният Център организират форум “Стажове 2012”.  От университета обаче са категорични в намерението събитието вече да се случва всяка година. Както подсказва и името му, форумът е предвиден като инструмен, който да помогне на студентите от да намерят стажове и работа по специалността си.

Възможностите за директен контакт между потенциялните работодатели и младите хора в България не винаги е налице, затова подобни форуми предизвикват голям интерес.  В разговори с представители на фирмите участници, кандидатите могат да научат повече за работната среда, стипендианските програми, както и разбира се – за възможности за бъдеща професионална реализация.

Сред участниците във форума се открояват имената на доста сериозни български и чуждестранни компании, лидери в своите области – М-тел, Виваком, Глобул, HP, Луфтханза, Сименс и много други. Повече информация за фирмите и графикът на презентациите им можете да намерите и на страницата на Кариерния център – тук.

Изложението се провежда на 25 и 26 април, на територията на ТУ от 09:00 до 17:00 часа в 12 учебен корпус.

Моля, гласувайте!
Сподели

Добави коментар