Форум кариери отново в София

0

Национални дни на кариерата организира Job Tiger в София. Зала “Арена Армеец” ще бъде мястото, където на 13 и 14 март младите хора ще могат да се срещнат с представители на бизнеса, да чуят техните предложения и съвети и да зададат своите въпроси.

През първия ден на форума ще разберете повече за инициативата Youth@Work, за стартирането на бизнес и критичните моменти, от които зависи успеха на старта. Вторият ден ще бъде посветен на нещата, които трябва да знаете, когато търсите работа и когато изготвяте бизнес план.

На място ще бъдат провеждани дискусии със студентите и интервюта за стажове и работа с някои от участващщите организации.

За 11та поредна година форумът се провежда не само в София, но и в други големи университетски центрове в страната. Лично аз бих ви препоръчала да посетите първия ден и на базата на чутото да се замислите кой е най-добрият вариант за вашия собствен бизнес. Защото човешките способности са твърде ценни, за да бъдат използвани в услуга на другите.

Дори и да не мислите като мен, отделете си час или два, за да се срещнете с хората от бизнеса- дори и това да не означава нито работа, нито собствен бизнес за вас, не се знае кога създадените на такъв форум контакти може да ви бъдат необходими.

Добави коментар