Внесете допълнителна сигурност на пътя чрез видеорегистратор

0

Днес, в края на 2019 година, все повече автомобили са оборудвани с редица екстри. В това число, камери за предно виждане, за задно виждане, но една важна джаджа определено липсва, и това е видеорегистратор.

Много е важно, особено ако често шофирате, да ползвате видеорегистратор.

На пътя се случва какво ли не. Благодарение на подобен модул ще може да записвате всякакви инциденти, които на по-късен етап да се явяват доказателствен материал.

Днес онлайн се предлагат  разнообразие от модели , на различни цени, но в ценови аспект можем да кажем, че подобно устройство е достъпно за всеки един шофьор.

Като цяло стойността на устройствата е определяща за качеството на заснемане, т.е. колкото по-висока е цената, толкова по-добра е резолюцията на камерата.

Именно и поради тази причина е важно да обърнете внимание на резолюцията (съотношението измерено в пиксели).

Колкото по-висока резолюция, толкова по-добре ще виждате детайлите . Нашите препоръки са да се насочите към минимум FULL HD (1920х1080) регистратори, тъй като те са с качество, което би уловило и най-малките детайли.

Накратко казано, важно е да вземете предвид следните елементи, купувайки нов видеорегистратор:

  • Възможно най-добра резолюция FULL HD, а защо не и 4k?
  • Обемът за запис на карти – най-често информацията се записва на SD карта, но всичко зависи от модела.
  • GPS функция.
  • WDR функция.
  • Устойчивост на трептение, повечето модерни навигатори и видеорегистратори съдържат в себе си функция за справяне с трептенето.
  • Удобна и подходяща за конкретното превозно средство стойка.

Съвсем разбираемо и естествено е, да има още фактори, които определят кое устройство каква функция изпълнява, но по-горе Ви бяха представени някои от важните елементи.

Всичко зависи от бюджета, с който разполагате, както и с изискванията, които имате.

Почти задължително е подобно устройство да имат шофьорите на ТИР-ове, на бусове, хората, които изкарват прехраната си зад волана.

Добави коментар