Чък Норис стана мост

0

Чък Норис стана мост

Това едва ли е изненадваща информация, защото – както е добре известно – Чък Норис може спокойно да стане каквото си поиска. Може и да е самолет и трафопост и всичко – ще се справи. Единствено Бойко Борисов евентуално може да изпълни тази функция по-добре от него.

Може би си мислите, че това е някакъв опит за нескопосана шега от типа на:

– Колко лицеви опори може да направи Чък Норис?

– Всичките

И донякъде сте прави – наистина се опитвам да бъда забавен с надявам се поне минимален успех. Но най-новата информация за въпросния мост е повече от поредната шега. В момента в Словакия тече он-лайн допитване, което трябва да определи новото име на мост в столицата Братислава строен през 80те години.

И разбира се на първо място с убедителните 74 процента от гласовете към момента води името Чък Норис. Макар причината затова да е факта, че Бойко Борисов не е предложен като отговор, то не може да не подкрепим оригиналното мислене на братята словаци. Допитването още не е приключило, Чък е далеч, далеч напред от най-близките си конкуренти и промяна е малко вероятна.

Да се надяваме, че организаторите на допитването ще удържат на думата и – въпреки неочаквания резултат – ще отговорят на народната воля. А ние междувременно може да си помечтаем на кого да кръстим разни знаменити обекти в родната ни България.

Добави коментар