Bosch празнува 20 години в България с фотоконкурс

0

bosch_20godinibg_konkurs (1)

 

 

 

 

 

 

Фотоконкурсът “Аз и моят Bosch” поставя началото на празничната кампания по отбелязване на 20-годишното присъствие на Bosch в България. Конкурсът стартира през м. декември и е с продължителност 6 месеца. За да участвате е необходимо да направите снимкa или снимки, включващи продукт на Bosch и/или резултата, който сте постигнали, ползвайки продукти с марка Bosch.

След това трябва да влезете в платформата на играта, достъпна на www.bosch.bg и да изпратете снимките, като попълните онлайн формата за регистрация. Можете да участвате всеки месец с неограничен брой снимки във всяка категория.

Конкурсът ще бъде активен до 31. май 2014 г. В края на всеки месец компетентно жури ще награди с продукти на немската компания авторът на най-добрата снимка във всяка от 5-те категории. Снимките ще бъдат оценявани според тяхното съответствие с посочената категория, оригиналност и художествена стойност.

На 21.10.1993 г. в България е основано дъщерното дружество на Robert Bosch GmbH – Роберт Бош ЕООД. От тогава вече цели две десетилетия Бош Групата има своето директно присъствие на българския пазар. Стартът в България е даден с две основни в портфолиото на Бош направления – “Автомобилно оборудване” и “Електроинструменти”. По-късно представителството в София се разширява с откриването на отделите “Термотехника” и “Системи за сигурност”.

Добави коментар