Блум базар- София 2012

0

Ноември напомня за себе си с все по-малко слънчеви часове. Което лично на мен малко ми пречи и, като повечето хора, надявам се, си мечтая за нещо цветно и красиво, напук на студа навън.

Бетахаус ще бъде домакин на едно такова цветно арт събитие и то съвсем скоро- датите са 24 и 25 ноември, а мястото е много удобно- съвсем близо до хотел Хемус и метростанция Европейски съюз (която тече, както вече разбрахме, но повече по темата очаквайте скоро на страниците на Млада София).

Та говотехме си за красивото- на улица Крум Попов 56-58  в София следващия уикенд ще има място за всички естети. Особено за най-малките творци, за които са организирани специални безплатни работилници за изкуства. Ще бъде интересно за онези, които искат да знаят как дървото се превръща в прекрасни дърворезби и фигурки, а и за другите, които имат свое виждане за това как трябва да изглежда градската архитектура. Театър на сенките и ръчно изработени маски допълват картината.

Освен да погледате и да се включите в някоя от импровизираните работилници, на място ще можете да закупите и много ръчно изработени предмети и уникални дизайнерски подаръци. Базарът ще ви предложи на едно място стоки от интернет- бутици, дизайнери и производители на нестандартни подаръци.

С ноемврийската мъгла бавно и неусетно се приближава и декември. А той предлага много поводи да зарадваме най- близките с нещо уникално, лично за тях. Още идеи за подаръци и празнична атмосфера очаквайте скоро на страниците на Млада София.

Добави коментар