Благотворителна вечеря и търг по случай Деня на Благодарността

0

Ден на благодарността - благотворителностДенят на Благодарността традиционно се свързва с провеждането на благотворителна вечеря у нас, в която дейно участие ще вземе Адвокатско дружество „Пенков, Марков и партньори“. Събитието е организирано от Американската търговска камара и всяка година протича с подкрепата на PM&P.

Участниците ще имат възможност да се включат в търг, средствата от който са предназначени за деца в неравностойно положение, както и за образователни проекти. Адвокатско дружество „Пенков, Марков и партньори“ има практика да дарява свои картини за наддаването, а произведенията винаги предизвикват интерес сред ценителите.

Популярният художник Владимир Пенев е автор на картината в предстоящото издание на благотворителния търг, която PM&P ще предложи на гостите на проявата. Тя е свързана с лична история, което я прави още по-впечатляваща като предмет на изкуството. Адвокатско дружество „Пенков, Марков и партньори“ ще се включи активно и в наддаването. На благотворителната вечеря миналата година г-н Владимир Пенков се сдоби с автентична китара Jack Daniels, преборвайки се за нея след изключително оспорвана надпревара между кандидатите в името на благотворителната кауза.

Домакин на вечерята по повод Деня на Благодарността, която ще се състои на 22.11.2016 г. (вторник), ще бъде хотел „Маринела“.

Добави коментар