ARI style- да подарим настроение

0

ARI style е една идея, родена, за да доставя радост на всеки докоснал се до нея. Заслугите за това са на Ани, Роси и Ива- три млади жени, които обичат усмихнати лица и правят всичко възможно те да са повече. За Ани и Роси изкуството е хоби, за Ива- професия. ARI style събира на едно място всичко, което те собственоръчно изработват. То е достъпно като интернет- магазин, където може да поръчате уникални подаръци на този адрес, а на живо можете да видите и да закупите кутии, картички и бижута в магазина на Ива в Младост-2 в София.

 

Ани съчетава работата в голяма международна компания с преподаването на танци и с изработката на бижута, картички, сватбени покани и подаръчни кутии. Специалитетът на Роси са подаръчните комплекти и картичките, а Ива изработва приказни букети и причудливи аранжировки.

За ARI style не са мислили от месеци, това е една спонтанна идея, родена в залата за танци- мястото, виновно за запознанството на трите дами. Явно има съдба. На която обаче трябва да й се помогне, така, както Ани, Роси и Ива са направили. Въпреки че работата по проекта е още нещо, за което трябва да намерят време в и без това динамичното си ежедневие, те не се оплакват- напротив, за тях личното удовлетворение и усмихнатите лица са достатъчен стимул, за да отделят от малкото си свободно време.

Ани, Роси и Ива се вдъхновяват от всичко около себе си- снимки, филми, сънища, срещи с хора… Те твърдят, че вдъхновението е навсякъде. Ива обича да украсява всякакви събития, а Роси мечтае за предизвикателство като сватба или детско парти. Ани пък влага частица от вдъхновението си дори в най-дребните ежедневни задачи.

Това са те- три млади дами, като мен и като вас. Ани, Роси и Ива са открили техния начин да радват хората, да сбъдват мечти, на първо място своите. Според Ани само от нас зависи да осъществим желанията си.

Всеки от нас има някакъв талант. Разказах ви за Ани, Роси и Ива, за да ви покажа как хобито и талантът не е нужно да се пазят само за лично ползване- напротив, важно е всеки от нас да покаже на света какво може, защото всеки е ценен сам по себе си.

И накрая, малко вдъхновение от ARI style… надявам се всички да се усмихвате не само докато гледате албума, а и дълго след това.

Добави коментар