AQUA DANCE CLUB- нощната стихия на София

0

AQUA DANCE CLUB- нощната стихия на СофияНие сме Боби и Васко Василев-Базилио, собственици на AQUA DANCE CLUB. Заедно работим по проекта за този различен и модерен нощен клуб. Менажираме лично всички процеси, които са незименна част по пътя за реализацията един успешен краен продукт към клиента, а това е предоставянето на качествена услуга на неустоима цена. Влагаме много усилия, идеи и емоции за да сме сигурни, че предоставяме най-доброто. Постигаме това чрез различни промоционални оферти и богата и разнообразна програма за всяка вечер, през цялата седмица. Заповядайте при нас като гости да се забавляваме заедно и ще си тръгнете като приятели!

1. Как се роди идеята за Aqua dance club?

На всеки му се е случвало да има желание да излезе, да се забавлява с приятели и да не знае къде му се ходи. Различните музикални жанрове и заведения, както и различните хора, които ги посещават имат различни потребности и по този начин обуславят нуждата от наличие на клубове, където музиката не се дели на музикален стил, изпълнител, музикална компания. В AQUA DANCE CLUB сме заложили именно на тази концепция-да има за всеки по нещо, за да могат хората да бъдат заедно и да се забавляват на всякава музика. Всяка седмица правим различни партита и каним различни ди-джей или гост-изпълнители, както и музикални групи, като по този начин успяваме да бъдем иновативни, модерни, различни и предпочитани. Най-важното за нас е да можем да предложим прекрасна обстановка и невероятна атмосфера, да правим спомените на нашите гости максимално приятни и забавни.

2. Защо точно Aqua?

Името на клуба далеч не е случайно-искахме да е нещо нетипично и свежо. Знаете, че от името на клуба често пъти може човек да се ориентира или да асоцира някаква определена визия, стил, обстановка. Именно затова, AQUA внася необходимата яснота за представата на нашите гости в каква атмосфера и интериор ще ги посрещнем. Този клуб няма аналог нито в музикално отношение, нито спрямо визията си, две от най-големите ни предимства, на които много държим и се стараем да развиваме непрекъснато.

3. Какви събития и промоции предлагате на вашите клиенти?

При нас разнообразието е от особена важност, както вече ви споделихме. Ние работим от понеделник до неделя, като всяка вечер правим различни партита. Проучването на пазара като търсене и предлагане ни насочи в тази посока, тъй като хората са различни, но това което ги свързва е купона-всеки обича да е в компания и да отпусне края. Няма нищо по-приятно от това да се събере цялата компания, с повод или просто за забавление заедно, и да може да има от всичко за всеки. Нашите клиенти са винаги доволни, тъй като при нас няма разграничения или музикални стилове, които са табу. Винаги имаме актуални промоции както за големи компании, така и за всеки отделен гост. Менюто с промоции е богато и се актуализира постоянно на нашия сайт: www.aquadanceclub.com , така че ще задоволи и най-капризните.AQUA DANCE CLUB- нощната стихия на София

4. Съвсем скоро предстои студентският празник. Защо младите хора да го прекарат в Aqua dance club, а не в Plaza dance center например?

Всеки сам избира мястото, където да се забавлява. Не уместно да сравняваме AQUA DANCE CLUB с Plaza dance center, защото при нас има всякаква музика, ние не сме специализиран поп-фолк клуб. Няма как да не се съгласите, че всеки има различен музикален вкус и основен проблем за всяка компания обикновенно е подбора на клуба, защото до сега беше почти невъзможно да се угоди на всеки, но вече не е така. Ние не сме като останалите и не ограничаваме нашите посетители. При нас желанията на гостите са с приоритет и се стараем да бъдат изпълнявани. Можем да се похвалим с отлична локация, намираме се в центъра на София на бул. Тодор Александров 20. Само при нас организацията или резервацията за частни партита, празници и по-специални събития предлага множество и изобилие от оферти, на които няма как да устоите. Можете да се свържете с нас по телефона или да изпратите своето запитване по e-mail, а защо не и да ни посетите на място.

5. Много често нощния живот на София е белязан от неприятни случки като сериозни спорове или сбивания. Как гарантирате вие сигурността на посетителите в Aqua dance club?
Разбира се, че сигурността на нашите гости е от първостепенна важност. Всички сме свидетели на тези неприятни събития и сме длъжни да правим всичко възможно те да не бъдат допускани. AQUA DANCE CLUB разполага с охрана както в самия клуб, така и на прилежащата територия около него. Още на входа има така познатия фейсконтрол, който определя и пропусквателния режим. По този начин ние не допускаме да има предпоставки за неприятни случки за да осигурим максимален комфорт, сигурност и прекрасно настроение на гостите ни.

6. Получават ли бонуси вашите редовни посетители?

На практика всяка вечер при нас има различна форма за бонусиране както на редовните клиенти, така и на гостите дошли за първи път. В момента разработваме и специална бонусна схема за най-редовните ни посетители. Очаква се съвсем скоро тя да бъде факт и да влезе в сила. Разбира се, както всеки процес и за това се изисква време за да бъде постигнат максималния положителен ефект, който искаме да постигнем. Веднага щом бъдат налице всички детайли, ще промотираме кампанията и ще публикуваме информация на официалния ни сайт. С удоволствие ще се свържем и с вас за да ви информираме и да запознаете вашите читатели с предлаганите префернции.

AQUA DANCE CLUB- нощната стихия на София7. Какво ще пожелаете на читателите на Млада София?

На читателите на Млада София искаме да пожелаем най-вече здраве, защото то не се купува. Разбира се много приятели, на които винаги да могат да разчитат и да се забавляват като за последно при нас в AQUA DANCE CLUB, защото ние сме нощната стихия на София и ги очакваме!

Моля, гласувайте!
Сподели

Добави коментар