Апартаменти от строител в София

0

Мечтаете ли за нов дом?  Решили ли сте в кой квартал да бъде той?

В настоящата статия ще Ви представим полезна информация относно закупуването на апартаменти от строител, които са подходящи, както за млади семейства, така и за по-възрастни такива.

Изграждането на ново, модерно и функционално жилище, не е никак лесна задача. Как да вземете правилното решение, избирайки строителна компания, когато сте решили да закупите жилище, ето на това ще Ви обърнем внимание и ще Ви дадем разяснения. Проучването. Това е един от най-важните етапи, особено ако търсите бизнес площи, или пък офиси, търговски помещения за магазини, за бизнес.

Закупуването на дом ново строителство определено се различава от това, на имотите за препродажба. Повечето купувачи предпочитат да заложат на жилище, което е ново и е директно от строителя, като така могат да го обзаведат по свой вкус и да го превърнат в дома на мечтите си. Освен това Вие ще бъдете първите собственици и няма да се наложи да извършвате ремонти дейности. Предлагаме Ви няколко съвета, които да Ви помогнат при избора на апартамент.

Първоначално е добре да се обърнете към агенция за недвижими имоти. Вашият агент ще има задачата да открие точните строителни фирми и да Ви предложи именно това, което търсите. Изберете опитен агент, който да бъде Ваш представител в целия процес от оглед до покупка. Често при закупуването на дом от строителя се осигурява и възможността за преговори в какъв краен вид да бъде апартамента. Винаги проверявайте репутацията на конкретния строител и проучете сградите, построени от него.  

Не се притеснявайте да задавате много въпроси. Направете предварителен списък с всичко, което Ви интересува. Все пак Вие инвестирате парите си в новото жилище и трябва да бъдете абсолютно наясно с това какво закупувате. Поинтересувайте се дали към имота има допълнително мазе или гараж, какъв е процента от общите части, след колко време сградата ще бъде напълно завършена и ще можете да се нанесете, какви са всичките необходими документи и т.н.

Друго проучване, което можете да направите е какви са пазарните условия в района, които сте избрали. Така ще бъдете предварително подготвени и за ценовия диапазон и ще можете да реално да определите бюджета си.

Купуването на ново жилище изисква търпение, време и множество предварителни проучвания. Вижте всички налични опции, които са предоставени пред Вас. Така ще имате много богата база за сравнение и ще направите най-добрия възможен избор, според индивидуалните изисквания, които имате.

Добави коментар