Актьорите- на улицата и в театъра

1

Да, става въпрос за демонстрация. Но не протестна, не срещу някого или нещо, а за удоволствие и на красота. Във вторник, след тежкия работен ден побързайте да се организирате, за да стигнете навреме и да не пропуснете началото. То ще бъде точно в 18 часа, на ъгъла на столичните улици “Г. С. Раковски” и “Стефан Караджа”. Там възпитаниците на НАТФИЗ ще представят своя музикално-визуален пърформанс  “Актьорите на улицата”.

Това събитие е част от проявите на НАТФИЗ, свързани с отбелязването на Деня на театъра- 27 март. След първата част на открито, програмата продължава в учебния театър на Академията в 19 часа. Там любителите на този вид изкуство ще могат да се насладят на “Кавказкият тебеширен кръг” на абсолвентите от класа на доц. Ивайло Христов.

Ще бъде една различна вторник вечер. Такава, в която спокойно можете да забравите за НПСС, Христо Стоичков и всякаква друга политика. И да се порадвате на труда и желанието на едни млади хора, точно като вас, които могат да бъдат ваше вдъхновение. От вас се изисква само да стигнете навреме, дори и да се наложи да се измъкнете от работа половин час по-рано.

1 коментар

  1. Тъй като баба Марта определено е решила да се сърди, събитието се премества във фоайето на Учебен драматичен театър, отново от 18 часа. Приятно гледане!

Добави коментар