Абитуриенти 2012

2

От 29 февруари до 4 март тази година отново ще се проведе модният салон “Абитуриенти” в столичния музей “Земята и хората”.

В рамките на изложението ще можете да разгледате колекциите за 2012 на бални рокли и мъжки костюми на най-добрите родни дизайнери. Ако откриете вашия модел, можете да закупите тоалета и всички необходими аксесоари към него на цени на производител. Също така имате възможност да поръчате модел, който предварително сте подготвили сами или пък да се консултирате с дизайнер и на момента да бъде изготвен уникален модел лично за вас.

Абсолвентите също биха могли да се възползват от предложенията, макар и да са пренебрегнатив името на изложението. На модния салон ще откриете и по-семпли модели, както и всичко необходимо,за да направите един тоалет неповторим.

Дори и балът ви- абитуриентски или абсолвентски, да е следващата година, нщо не пречи да помислите за тоалета си от сега. Това важи особено за дамите, тъй като, ако вземете рокля от предишна колекция, дизайнерите ви гарантират, че следваюия сезон тя няма да се повтори. Така че не пропускайте шанса си да бъдете уникална.

2 коментара

  1. Ева Дончева на

    Както и всяка друга година-по-добър вариант от месеците обикаляне е определено

Добави коментар