5 начина за празнуване на нестандартно коледно парти

0

Празнувайте по нестандартен начин предстоящите празници

Празничният сезон наближава с пълна сила и всички фирми се готвят за традиционните фирмени партита, тиймбилдинг и какво ли още не, за да зарадват служителите си и да сплотят екипите. Ако искате да направите нещо по-интересно и нестандартно тази година, ето ви няколко идеи как да организирате нестандартно коледно парти.

5 алтернативи за нестандартно коледно парти

Организирайте конкурс за домашни коледни сладки

Всеки обича коледни сладки, сладкиши, торти, кексове. Организирайте конкурс за домашни коледни сладки, а победителят ще има право да изяде това, което най-много му допада от всичко събрано.

Коледни сладки

Размяна на ръчно изработени коледни картички

Коледните картички са си класика като част от класическото коледно парти. Организирайте размяна на картички между колеги по забавен начин. Друг вариант е да вдъхновите всички да участват в благотворително събитие.  Подгответе картички, които да се продават, а средствата да се дарят на някои дом със сираци. Коледа наближава, нека отворим сърцата си и се ангажираме социално.

Декорация на офиса и работното пространство

Няма нещо по-забавно от това да декорираш офиса за предстоящите празници. Нека всеки от вашите служите донесе по няколко играчки от дома и ги окачи на елхата. Може да измислите състезание, в което всеки да направи коледна украса на бюрото си, а най-интересната да спечели и да бъде споделена в социалните мрежи. Така ще поощрите нейният създател и ще създадете приятна обстановка.

работа на Коледа

Таен Дядо Коледа

Тази игра е много популярна в цял свят. Как се играе? Поне две седмици преди Коледа, напишете на лист хартия имената на всеки от служителите. Изрежете ги и ги сгънете. Сложете ги в купа, така че да не се виждат. Съберете всички и нека изтеглят по едно листче, без да казват кой е или да го показват. Така имат 2 седмици да изберат подарък за човека, който са изтеглили. Така те се превръщат в негов таен дядо Коледа.

Определете бюджет за подаръците. Обикновено малките подаръци са всеки ден или през ден като те могат да включват: лакомства, коледни играчки, бележки и други. Накрая, непосредствено преди празника, човекът се разкрива и подарява по-голям подарък.

Погрижете се да обособите място, където ще стоят всички чорапчета с имената на служителите, и в тях ще бъдат пускани подаръците.

С тази игра атмосферата в офиса се разведрява. Усеща се коледния дух, а благодарността от малките неща залива всички. Направете го, струва си.

Малко коледно парти в офиса

Може би парти не е точната дума. Забава в офиса. Пуснете коледни песни, почерпете се със сладки и соленки, разменяйте подаръци, смейте се и се забавлявайте. Ако желаете, може да организирате конкурс за най-забавен костюм. Предварително предупредете всички да са подготвени. После си направете снимки, а победителят може да спечели вкусни ламомства на коледна тематика.

На това му се казва предколедна обстановка. Не забравяйте, че не е важно колко голямо е партито, а какво усещане оставя у всички. Важно е служителите да са заредени с приятно емоции.

Празникът означава добро настроение, приятна компания и много усмивки. Ако все пак решите, че искате вашето коледно парти да бъде голямо, шумно и много лъскаво – допитайте се до професионален организатор на събития. Но побързайте, време не остана!

Добави коментар