3 чудесни причини да резервирате трансфер от летище

0
Летищни трансфери
снимка: unsplash.com

Какво представляват летищните трансфери?

Резервирането на трансфер от летище означава да имате собствен частен трансфер. Професионален шофьор ви посреща на летището с табелка с име, ако желаете да пристигнете. Удобствата включват страхотни нови автомобили, безплатен Wi-Fi и най-хубавото: ако полетът ви закъснее (или пристигне по-рано), тогава шофьорът ще ви чака, когато самолетът кацне – без допълнителни такси за вас и без главоболия.

Съотношение цена-качество

Мога ли да си позволя летищен трансфер?

Да, можете. Всъщност основната причина да резервирате трансфер от летище е достъпността. Вероятно ще спестите малка сума пари, ако вместо това например използвате обществен транспорт. Въпреки това, ако не сте самотен пътник, тогава е малко вероятно да спестите нещо. Тъй като цените на трансферите се определят за превозно средство, а не за пътник, семейството или всяка група пътници често намират летищните трансфери за по-евтини от автобус или метро.

Вземете предвид багажа, времето за взимане, съобразено с вашите нужди, и удобството да пристигнете точно там, където трябва да бъдете. Наистина ли се нуждаете от неудобствата на обществения транспорт, когато пътувате? Дали това ще направи бизнес пътуването ви по-продуктивно? Или пък пътуването ви за отдих ще бъде по-приятно?

Нещо повече, летищният трансфер е особено подходящ, ако разстоянието до крайната точка на пътуването ви е по-дълго. Например, ако кацате на летище София и трябва да отидете в Пловдив, или Бургас, то летищният трансфер със сигурност е най-удобният и практичен начин за това пътуване.

Спокойствие на духа

Как работи летищният трансфер?

В повечето случаи е необходимо да направите предварителна резервация. Една от основните причини, поради която цените на летищните трансфери са разумни, е, че фирмата, предлагаща услугата, може да планира предварително и да изпраща автомобили и шофьори там, където са необходими. В много случаи ще могат  да изпълнят и  спешна заявка за трансфер, но повечето клиенти резервират ден или повече предварително. По същата причина обаче, те  не могат  да възстановят сумата, ако отмените трансфера си в последния момент, когато  техният автомобил и шофьор вече са ангажирани.

Ако знаете цената на трансфера си предварително, това със сигурност ще ви помогне да сте спокойни. Това е една от основните разлики между трансферите и такситата: при трансферите няма скрити разходи или допълнителни такси, никога.

Шофьорите са опитни и лицензирани професионалисти. Те са дружелюбни и услужливи, а пътуването ви е напълно застраховано.

Гъвкавост

Какво да направя, ако ситуацията при пътуването ми е необичайна?

Колкото по-сложна и уникална е вашата ситуация, толкова повече ще спечелите от резервацията на трансфер, именно защото услугата е толкова адаптивна към вашите нужди. Групови пътувания, за които вече споменахме, децата, с които пътувате също ще се чувстват спокойни. Дъски за сърф, стикове за голф и ски оборудване са няколко често срещани вида предмети, за които професионалистите ще се погрижат и ще транспортират безпроблемно. Независимо дали планирате пътуване за семейството си, или трябва да стигнете до бизнес срещи, лицензираните фирми за трансфер ще се погрижат за вас. Техните любезни шофьори са висококвалифицирани и се стремят да гарантират, че ще стигнете до дестинацията си навреме и удобно. Можете да разчитате на тях, за да посрещнат всичките ви транспортни нужди . Те  разполагат с обширни познания за алтернативни маршрути в случай на забавяне на магистралата. Без значение колко далечна е дестинацията ви, те  могат да удовлетворят вашата заявка и да предложат подходящи варианти за вашето пътуване. Те са  на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Добави коментар