Срещи с AISEC

0

Срещи с AISECС началото на академичната година започват и срещите на AISEC със студенти, желаещи да се включат в организацията или търсещи информация за младежки дейности. Първите събирания за този сезон ще се проведат на 08.10 и 15.10 в Ректората на СУ.

Представители на AISEC можете да намерите и през седмицата в ректората. От тях ще получите информация кога и къде ще бъдат следващите презентации, а и ще имате възможност лично да ги попитате за всичко, което ви интересува за най- голямата студентска организация в света.

Вече 22 години организацията работи и в България. Полза от това очевидно има: от една страна, младите хора могат да се срещат с други на тяхната възраст и да получават лично от тях информация за това как могат да се включат и на свой ред да са полезно за следващите заинтересовани младежи. Комуникацията между колегите и премахването на междууниверситетските бариери, разбира се, са важни, но по-голямо значение имат възможностите за практики и стажове, които партньорите на AISEC предлагат.

Сред партньорите на организацията у нас е и програмата ERASMUS, така че AISEC може да си е полезна и по време на професионален или доброволчески стаж- ако покриете определени условия може да получавате и стипендия по програмата. Форумът “Кариери в България: Защо не?”, както и иновационната лаборатория на М-тел също се организират с партньорството на организацията.

Ако искате да разберете в какви още дейности участват колегите от AISEC, попитайте ги лично. Ако пропуснете тези две срещи, не се тревожете: следващи със сигурност ще има.

Моля, гласувайте!

Добави коментар