Маркетинг в туризма в Принцес- София

0

Маркетинг в туризма в Принцес- СофияСтоличният хотел “Принцес” ще бъде домакин на еднодневен семинар с фокус маркетинга в туризма този понеделник- 18 юни. Конкретната тема на събитието е интернет-маркетингът в туризма, а сред лекторите са водещи български специалисти в областта на онлайн комуникацията, хостинг-услугите и хотелиеството.

Ще имате възможността да се запознаете с последните данни за състоянието на хотелиерството у нас и в чужбина, както и да получите полезнио съвети за това как да комуникирате себе си и услугите, които предкагате, чрез социалните мрежи. Ще разберете също така какви са точните ключови думи, които да използвате в интернет комуникацията, за да е по-лесно за клиентите и потенциалните такива да открият именно вашия сайт за туристически услуги, както и кое е най-важното при онлайн резервациите.

В края на семинара всеки от присъстващите ще получи своя сертификат за участие, както и други подаръци от спонсорите и партньорите на събитието.

За всички млади хора, които имат желание да се развиват в областта на маркетинга и комуникациите, независимо дали във връзка с туризма или не, този семина ще бъде много полезно събитие. Първата и най-важна причина е, че в университетите, където прекарваме 4 години уж с идеята да се научим как се комуникира правилно с аудиторията, много рядко има хора от практиката, които да ни помогнат наистина да разберем какво трябва и какво категорично не трябва да правим. Така че, за да избягаме от излишното теоритизиране на очевидни неща, което е твърде характерно за родното образование, особено висшето такова, може да отделим един горещ летен ден. Макар че има сериозен риск след това изобщо да нямаме желанието да се върнем при излишната теория.

Моля, гласувайте!

Добави коментар