Великолепният глас на Ищар ще разтърси София

0

ishtarИзвестната по цял свят изпълнителка ще представи своя нов албум в България.

Ищар се очаква с огромно нетърпение от родните фенове. Тя има неповторима харизма, божествен глас и впечатляващо присъствие на сцената.

Ценителите на нейното творчество неведнъж са посещавали концертите й, но този път България има честта да я посрещне с новия й албум. Звездата ще излезе пред публиката с бенда си, представяйки не само любимите на милиони хитове, но и свежите си попълнения, с които пак ще покорява класациите. Концертът на Ищар е в НДК след броени дни – на 18 октомври 2016 г.

Кралицата на етно стила завърши последния си албум през лятото и един от синглите й вече доби широка популярност – А Paris. Ищар разказва, че е била покорена от излъчването, което е доловила в Париж, духът и енергията, които са бликали от специфичната местна симбиоза на различни култури. Талантливата певица е била пленена за един миг от жизнерадостта, която се е носила във въздуха на Париж, което е било достатъчно за написването на актуалното й парче. Компилацията й Baila съдържа общо 12 песни.

С какво накратко се отличава Ищар:
– Тя умее да пее на арабски, на иврит, на френски, на испански, на английски и на български, както го е доказвала на наша земя.
– Израснала е в семейство на египтянка и мароканец.
– Показала е музикални способности още на 14 години.
– Ищар е богинята на любовта и войната в Месопотамия.
– Обожава да готви и редовно демонстрира таланта си в кухнята.
– Има две деца – близнаци.

Моля, гласувайте!

Добави коментар