Кредити онлайн – мин. документация и макс. ефективност

0

Микро кредитНяма човек, който да предпочете документацията, стига да може да я избегне. От тази гледна точка банките не са институция, с която се забъркваме с усмивка на лице. Напротив, искаме да ги избегнем, но често обстоятелствата налагат да се забъркаме с тях.

Фирмите за кредити онлайн обаче са тези, които ни предлагат алтернатива, когато става дума за по-малки суми. Вземете за пример условията на Микро Кредит – онлайн кандидатстване за кредит при тях се осъществява изключително лесно и можете да заявите кредит от 200 лв. до 3000 лв. Попълвате заявка за бързи кредити на сайта им и след няколко минути до няколко часа кредитен консултант се свързва с вас. Самата онлайн заявка представлява попълване на точно пет задължителни полета и посочване на желана сума за кредит. Документацията е работа на кредитния ви консултант и той ви я предоставя цялата. Сведена е до минимум, но за сметка на това получавате 100% ефективност.

Който и вид бързи кредити онлайн да изберете, имате възможност да получите парите си в рамките на същия ден, в който сте кандидатствали. Това, разбира се, се случва по най-удобния за вас начин – по банков път, чрез кредитния ви консултант или в офис на фирмата. Условията на Микро Кредит са наистина добри, като най-важните са: равни месечни или седмични вноски, възможност за 0% лихва при погасяване на кредита в рамките на 30 дни, до 45 дни гратисен период за първата вноска при бизнес кредити. Това са само част от предимствата и предпоставките за успех на компанията. Към момента Микро Кредит има регистрирани над 200 хил. успешно обслужени клиента и са позиционирани в над 60 офиса на територията на цялата страна.

Ако се нуждаете от до 3000 лв. пари назаем, няма нужда да прибягвате до услугите на която и да е банка. Доверете се на лицензирана небанкова финансова институция, която предлага бързи кредити онлайн. Микро Кредит ще отговори на очакванията ви и ще ви осигури необходимата финансова подкрепа, от която се нуждаете.

Добави коментар