Червеният тоалет е тотален хит през сезон Есен-Зима

0

червен тоалетЧервеното е самото въплъщение на енергията и освен това е и най-модерният цвят на идващия есенно-зимен сезон! Има достатъчно причини да го опознаете по-добре.

1. Какъв ефект произвеждат червените дрехи? Многобройни проучвания потвърждават, че в червените дрехи изглеждаме по-привлекателни! И не е тайна, че червеното е цветът на любовта, цветът на страстта, а също така, символизира силата и енергията. Така че не е чудно, че всичко това ни се отразява, когато се облечем в червено. Червеният цвят засяга не само околните, но и до известна степен влияе върху нас самите. Проучване, проведено от Европейския вестник за социална психология, показва, че жените, които носят червено, се чувстват по-уверени и привлекателни. Оказва се, че този цвят разкрива цял един прекрасен омагьосан кръг. Така че, не се колебайте и се отправете към магазина за червени тоалети!

2. С какво да комбинирате червения цвят? Червеният цвят е привлекателен, така че тези от нас, които не желаят цялото внимание на околните, могат да опитат по-лека версия, например обувки или аксесоари в червен цвят, под формата на ярък и ефектен акцент. Също така, като първо запознанство с основния цвят на сезона, можем да изберем рокля или блуза в по-неутрален цвят с червена щампа или в заглушен червен оттенък.

Червените дрехи и аксесоари могат да се носят с маратонки или с ниски ботуши – това ще направи образа по- малко провокативен. Това, естествено, не означава, че не могат да се носят женствени или официални обувки на червена рокля. Дрес кодът в стил “червено от главата до петите” също може да изглежда стилно, но тази опция е само за най-смелите от нас.

3. Кои цветове се комбинират с червен цвят?
• кафяви, особено цвят камила;
• тъмно сини;
• тъмно зелени като зехтин или каки;
• сиви;
• черни;
• бели;
• ярки цветове като горещо розово, оранжево и лилаво – те могат да създадат стилен и колоритен ансамбъл.

Добави коментар