Черни обувки – практичност и гъвкавост

0

 

Нещо, което е в гардероба на  всяка жена са именно черните обувки. Не е изненадващо, че е трудно да се намери по-елегантен, универсален цвят от черния. Той ще се впише във всеки стил, никога няма да излезе от мода и черното е изключително практично. Как правилно да носите най-подходящите модели черни обувки ще обсъдим в настоящата статия.

  Неща, които трябва да имате предвид, когато носите черни обувки – Първото и основно правило – чорапогащите трябва да бъдат съобразени с тона на обувките. Съответно за черни обувки или боти до глезените трябва да носите черни (от плътни до прозрачни) чорапогащи. Това визуално ще удължи крака ви. В зависимост от външния вид, можете да носите цветни чорапогащи, чорапогащи с шарка, като полка точки.

  Избягвайте светлите цветове! – Носенето на чорапогащи под отворения пръст на черни обувки е крайно нежелателно. Това важи особено за обувки и сандали. Ботите и ботушите позволяват тази възможност, ако чорапогащниците са тънки. Бизнес стилът обаче не позволява носенето на черни лачени обувки, както и обувки с обков, запазете тази красота за вечерно излизане.

Какво да носите с най-подходящите черни обувки през този сезон?

 В сравнение с цветните обувки, черните обувки прощават някои недостатъци при създаването на образ. Но все пак трябва да знаете характеристиките на различни модели типични и ексклузивни дамски обувки и да се опитате да не допускате груби грешки.

  Черните ботуши над коляното са идеално съчетаващи се с тесни дънки и клинове, стига да са в една и съща цветова схема. Не забравяйте да носите дълга жилетка или пуловер върху клинове.

  Ботите са стилни, модерни, но много сложни обувки. Дамите с пълен глезен могат само да подчертаят този недостатък носейки боти. Но черните боти с дълбока кройка, със същия тон като чорапогащниците, визуално удължават крака ви. Най-изгодната комбинация от боти с клинове, тесни дънки, права пола, малка черна или коктейлна рокля.

  Ботите не трябва да се носят с дълги поли и рокля, панталони. Когато избирате черни обувки, не забравяйте да експериментирате с текстура и украшения, това ще добави индивидуалност и оригиналност към визията ви!

Добави коментар