Плетени пуловери за жени

0
плетени пуловери за жени

Плетените пуловери за жени винаги са били на върха на модата. Това са практични дрехи, с които можете да допълвате имиджа си по всяко време на годината. Дамски пуловери, плетени в различни стилове, еднакво хармонично се съчетават както с дънки, така и с поли. Правилно подбраният тоалет, допълнен с красив плетен пуловер, ще създаде идеален стайлинг за всякакви поводи. 

Различни стилове дамски плетени пуловери

Изрязани пуловери или плетени пуловери за жени с големи размери създават по-нежен и женствен вид. Можете да добавите нотка на романтика с пуловери с голи рамене. 

Сред модните стилове в дамските плетени пуловери се отличава и гръндж стилът. Характерната му особеност са удължените ръкави и декорацията под формата на дупки.

Ярки и неутрални цветове

Както ярките, така и неутралните цветове са много популярни при плетените пуловери за жени. Този вид дрехи, изпълнени в оранжев, лилав или изумруден нюанс, ще направят външния ви вид предизвикателен и стилен. Почитателките на смелите модни цветови решения могат да опитат дамски плетени пуловери, които комбинират 2-3 цвята едновременно. Плавният градиент изглежда особено добре.

Изрязани плетени пуловери

Нека обърнем специално внимание на изрязаните плетени пуловери за жени, защото те се отличават с особено привлекателна визия. Този вид дамски плетени пуловери имат къса дължина – над линията на талията, което позволява да се покаже стройна фигура. Ръкавите могат да бъдат както дълги, така и къси. Изрязаните плетени пуловери са подходящи за гардероба на всяка жена не само за есенно-зимните, но и за пролетните месеци от годината.

Изрязаните плетени пуловери за жени, комбинирани с пола, изглеждат елегантно и красиво. Струва си да се отдаде предпочитание на полите с висока талия. Плетен пуловер с дълги ръкави и мини пола с висока талия са идеални за присъствие на празнично събитие.

Плетеният дамски пуловер с голи рамене в съчетание с пола

Плетеният дамски пуловер с голи рамене в съчетание с пола неизменно ще привлекат погледите на околните. Специално внимание трябва да се обърне на цветовете. Така например, червеният плетен пуловер с открити рамене добре ще се комбинира с тъмносиня пола над коленете. Обувките на високи токчета ще придадат цялост на образа ви. 

Добави коментар